[reklame] Baggy Blue Jeans

 
casual combo.jpg
 
 

Et hverdags look jeg dyrker en del for tiden er baggy blå jeans i kombination med en t-shirt og en boxy blazer - supersized og med stærke referencer fra 90’erne! Og selvom looket er maskulint og oversize, så syntes jeg også det er et klassisk look, i særdeleshed tilsat en camel farvet frakke og store solbriller. Hvis jeg skal dresse looket op og gøre det lidt mere feminint, tilsætter jeg blot et par minimalistiske strappy heels. Hvilket også viste sig super anvendeligt i weekenden, hvor jeg var i Brügge med VistFlanders for at samle materiale til en rejseguide, og kun rejste med håndbagage.

 

LÆS OGSÅ: POWER PUFF

 
 
bruges 28.jpg
 
bruges 07.jpg

CAMEL STAPLE COAT

Efter at have jagtet den perfekte klassiske camel farvede frakke et par sæsoner, lykkedes det mig endelig at finde den perfekte udgave sidste år - og så endda på budget! Frakken er af det blødeste italienske uld og er nedsat lige nu på H&M’s web shop. Den kommer uden tvivl til at følge mig de næste mange år.

 

coat H&M blazer & OTHER STORIES t-shirt & OTHER STORIES necklace ROCHELLE jeans WEEKDAY sneakers FILA sunglasses MAX MARA

bruges 11.jpg
bruges 06.jpg