9 X Sale Scoops

 
GANNI Sandrose broderie.jpg
 
 

Til ugens 9 favoritter er jeg dykket ned i nogle af de bedste udsalg på nettet, som efterhånden syntes at lande tidligere og tidligere på sæsonen? Et par af de bedst udsalg denne tidlige sommer er helt klart udsalget hos Ssense, Browns og italienske Moda Operandi, som allerede har sat det meste udsalg ned med 50%. Desværre kom jeg lidt for sent til et par at de items jeg havde udset mig, men der er stadig (alt for) mange gode styles at komme efter! Ssense har bl.a. en helt del gode fund fra Balenciaga samt denne smukke lilla frakke fra Saks Potts sat ned med over 50%.. Indtil videre har jeg dog kun shoppet tie dye nederdelen, som jeg har vist et par gange, sat ned med 50% og derfor nu ligger og venter på at blive afhentet på posthuset.

 
 
 

CLICK THE ITEM TO SHOP