Singapore on Film [03 2019]

 
singapore 35mm 02.jpg
 
 

Noget af det bedste jeg ved efter at komme hjem fra en rejse er at skulle fremkalde mine 35mm film. Forrige sommer købte jeg et gammelt Olympus Mju på et loppemarked og jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg elsker det. Det har allerede været med på en del rejser, og jo bedre jeg lærer kameraet at kende jo flere billeder får jeg lyst til at tage. Jeg kommer til at dele resultaterne af billederne løbenede. Der lå også et par billeder fra Bali på filmen, som jeg vil prøve at få passet ind på et tidspunkt. Derudover har jeg en helt masse billeder fra vores sommerferie i Grækenland sidste år, som bliver næste i rækken.

 
singapore 35mm 05.jpg
singapore 35mm 12.jpg
 
singapore 35mm 04.jpg
 
singapore 35mm 21.jpg

From the top

// Sandy Doha from above // Pastel buildings // Dinner at Don Ho // In a back alley in China Town

singapore 35mm 26.jpg
singapore 35mm 16.jpg
singapore 35mm 18.jpg

Continued

// Inside People's Park Complex // Sentosa siesta // Travel buddy // The Expat Queen herself // Inside The Fullerton Bay hotel // Going home to my favourite home away from home <3

singapore 35mm 25.jpg
 
singapore 35mm 09.jpg
 
singapore 35mm 02.jpg