The Hit List: March

 

Her på marts sidste solskinsdag har jeg samlet endnu en hitliste fra måneden der er gået, med en opsummering af nogle af de bedste ting, jeg har læst, lyttet til, set, smagt eller bare generelt er værd at nævne fra den forgangne måned. Marts bød bl.a. på en fødselsdag, et par rejser, nogle gode dokumentarer samt et par andre gode ting, som jeg har nedskrevet her.

LÆS OGSÅ: THE HIT LIST: FEBRUARY

 
singapore 02.jpg

What I'm Listening to, Reading, Watching, and More - the MARCH EDITION

WHAT I’M LISTENING TO

I marts har jeg lyttet til Gimlet Media’s Reply All, som er en podcast om internettet og alt hvad det indeholder. Især afsnittet The Snapchat Thief om at få stjålet sin identitet af hackere, satte tankerne igang og mindede mig om hvor vigtigt det er at værne om sine personlige oplysninger online og vigtigheden af at benytte en password manager, two factor authentication og ikke give sit telefonnummer til hvem som helst.

BOOKS I’M READING

Med et par rejser i marts blev min hverdagsrutiner brudt op og der blev derfor ikke tid til at læse så meget som i januar og februar. Det tog mig derfor hele måneden at komme rigtig igang med den ellers ret korte klassiker:

Som den inkarnerede science fiction fan jeg er, er bogen et must og jeg må da også indrømme at jeg er godt underholdt indtil videre. Jeg kan helt klart anbefale bogen hvis man er til rumrejser og et helt igennem skørt og fantasifuldt univers. Jeg glæder mig til at skulle se filmen af samme navn når jeg er færdig med bogen.

singapore 01.jpg

dress STELLA NOVA flip-flops HAVAIANAS sunglasses MAX MARA

sentosa 14.jpg

WHAT I’VE WATCHED

Marts har været en god film og serie måned. Jeg har set de første tre afsnit af HBOs dokumentar The Case Against Adnan Syed, som jeg først lærte at kende igennem hit-podcast serien Serial. Efter at have dannet mig mine egne billeder af personerne i sagen er det ret vildt, at se de involverede parter i serien ‘irl’. I samme genre har jeg (på én aften) slugt Netflixs nye dokumentar om Madeleine McCann-sagen, som er kendt for at være den højst profilerede sag om et forsvundet barn nogensinde. Jeg er blevet klogere på detaljerne i sagen samt mediernes altødelæggende rolle i sagen, men må som resten af verden fortsat forblive i uvished om havd der egentlig skete med den dengang 3 årige Madeleine tilbage i 2004 i feriebyen Praia da LuzAlgarvekysten. På flyet mod Singapore så jeg Green Book med Viggo Mortensen og Mahershala Al. En rørende skildring af racediskrimination i det dybe Syden i USA i 60’erne, med to af mine absolut favorit skuespillere. Viggo Mortensen spiller desuden rollen som Tony Lip til perfektion.

OTHER THINGS TO MENTION

Den 20. marts fyldte jeg år hvilket traditionen tro betød, at min kæreste havde planlagt en hemmelig weekend getaway, som i år gik til et af historiens epicentre, Istanbul. Det var mit andet møde med den gigantiske by, som jeg må indrømme vokser mere og mere på mig. Det tyrkiske køkken er med et blevet en ny favorit! Det blev også til en tur til Singapore, hvor jeg besøgte Rikke May for bl.a. at hjælpe hende med lanceringen af hendes nye web shop MONTH OF MAY. Et besøg der også kom denne lille guide til Singapore ud af.

Indenfor den mere materielle genre så lykkedes det mig også endelig (!) at tage en beslutning omkring farven på Balenciaga’s Track sneakers, som har været på min ønskeliste i evigheder. Efter mange overvejelser og en spørgerunde på min Story senere tog jeg en beslutning - som dog ikke var den majoriteten mente jeg skulle vælge… Det blev nemlig denne color way, hvis man kan overhovedet kan kalde det en color way?