9 X TRANSITION COATS FOR SPRING

 
weekday vinyl coat.jpg
 
 

Som sæson skifter og vinter bliver til forår er det tid til at pakke det tunge overtøj væk og finde det lette frem. Hvilket faktisk var et af mine projekter den forgange weekend. Efter at have pakket vinterfrakker og jakker ned, og ryddet lidt ud samtidigt (jeg brugte denne guide til at gøre min garderobe forårsklar) er der igen lidt luft i min garderobe. Jeg drømmer om at tilføje en af sæsonens oversize trench coats til min forårsgarderobe, som bl.a. denne oversize trench coat fra & Other Stories, den grønne lak frakke eller sorte trench coat med hvide stikninger fra WEEKDAY. Efter en lang vinter i tunge uldfrakker findes der næsten ikke noget bedre end at kunne trække i let trench coat og føle solens stråler varme i ansigtet.

LÆS OGSÅ: H&M STUDIO SS19

CLICK THE ITEM TO SHOP