9 X Tech Sandals

 
tech sandals bershka.jpg
 
 

Et par ‘ugly/pretty’ tech sandaler med velcro har stået højt på ønskelisten til det kommenede forår og sommer, stylet med et par tie dye strømper eller tone-i-tone. Så højt på ønskelisten at jeg brugte en hel uge på at opstøve Suicoke’s KISEE-VPO sandaler i Singapore. Det lykkedes ikke så jeg endte med at bestille dem online da jeg kom hjem. Få dage senere ankom sandalerne - i den forkerte størrelse. Det viste sig nemlig at størrelsesskemaet var oversat fra japansk forkert hos Ssense.com (det er dette skema man skal gå efter, hvis ikke man vil løbe ind i samme problem). I mellemtiden fandt jeg dog et mere budgetvenligt alternativ hos ASOS, som jeg klikkede hjem. De har ikke ligeså højt platform, men er faktisk ret cool og jeg er derfor endt med at beholde dem. Om jeg skal forsøge at bestille drømme tech sandalerne fra Suicoke igen eller måske gå efter Prada’s meget populære bud er stadig ikke helt besluttet.

 
 

CLICK THE ITEM TO SHOP