9 X Boxy Blazers

 
arket blazer 01.jpg
 
 

Den boxy blazer er en af sæsonens hotteste accessories. De hænger på stribe i herreafdelingerne i landets genbrugsbutikker og fås i alle tænkelige farver og fit. Hvis man ikke har mod på at gå på genbrugsjagt har ARKET en del gode bud på sæsonens boxy blazer, som oven i købet fås i flere bæredygtige alternativer. Jeg har netop klikket denne grønne blazer hjem, som har lige præcis den støvede grønne fave jeg længe har været på udkig efter. For det helt rigtige oversize fit sizer jeg som regel 2-3 størrelser op, men det er selvfølgelig en smagssag. H&M tilbyder desuden -20% på en valgfri vare, fri fragt samt -10% i medlemsrabat vare de næste 5 timer, så jeg måtte selvfølglig også have disse smukke hvide strappy sandaler med.

 

LÆS OGSÅ: 9 X MIDI DRESSES

 
 

CLICK THE ITEM TO SHOP