[reklame] Desenio: Art for Less

 
desenio 06.jpg
 
 

Med en snarlig flytning er jeg gået lidt i stå på indretningsfronten. Hvilket har betydet at vores billedvæg i spisestuen har stået ufærdig i en længere periode. Så da Desenio foreslog et samarbejde så jeg derfor den perfekte mulighed til, at færdiggøre billedvæggen i spisestuen så det ikke ligner at vi allerede er flyttet. Resultatet blev langt bedre end forventet og de nye prints passer perfekt til de andre malerier, billeder og objekter på væggen, som gør at spisestuen nu endelig er fuldendt.

MIX IT UP

Min erfaring når det gælder billedevægge er, at resultatet bliver bedst med et miks af plakater/prints, objekter og malerier. Under ses plakaterne jeg har valgt og stylet med passepartout, som oftest giver plakaterne et lidt mere eksklusivt feel. Jeg har valgt at bryde stilen med nogle personlige objekter og andet kunst som jeg har samlet sammen i løbet af årene. På den måde bliver billedevæggen mere unik. Selvom jeg nu også syntes samligen af plakaterne under står ret fint alene.

 
 
denenio posters.jpg
 

TEXTURE LINE BODIES PLAKAT // TRINITY NO1 PLAKAT // GEOMETRIC FACE NO2 PLAKAT // ABSTRACT SHAPES NO1 PLAKAT // BEIGE BALANCE PLAKAT

 
 
desenio 07.jpg

HOW TO PASSEPARTOUT

Passepartout giver plakaterne et mere eksklusivt feel. Det er første gang jeg selv har prøvet kræfter med passepartout, men det er rent faktisk ret let at matche passepartout med plakater og rammer på webshoppen efter de mål der er anført. Jeg gik efter først af vælge rammestørrelse da plakaterne skulle passe ind i en billedvæg, dernæst passepartout og tilsidst vælge den rigtige størrelse plakat ift. passepartout. De fleste plakater findes i flere størrelser, hvilket gør det let af matche sin favorit med passepartout og ramme.

Det er en god idé at visualisere billedvæggen på et stykke papir, så man lettere kan danne sig et overblik over størrelserne eller bruge trin-for-trin guiden til den perfekte billedvæg på Desenio’s webshop.

EKSKLUSIV RABATKODE

Hvis du skulle have fået lyst til at skabe din egen billedvæg eller tilføje et par nye plakater til en allerede eksisterende billedvæg, så giver rabatkoden ‘KATRINEKROGH’ -25% på alle plakater og print fra d. 26.-28. marts 2019. Rabatkoden gælder ikke rammer og sær-/personlige plakater.

Jeg valgte primært plakater fra den kategori, som hedder ‘GRAFISK’ hvor alle de abstrakte grafiske plakater over kan findes - samt en hel masse andre. Jeg gik efter et sort/hvidt tema for at nedtone de andre meget farverige billeder og objekter i stuen - selvom mange af de mere farvede prints også tiltalte mig.

TEXTURE LINE BODIES PLAKAT // GEOMETRIC FACE NO2 PLAKAT // ABSTRACT SHAPES NO1 PLAKAT // HOLLYWOOD PLAKAT

desenio 13.jpg
 
desenio 19.jpg
 
 

“Det er en god idé at visualisere billedvæggen på et stykke papir, så man lettere kan danne sig et overblik over størrelserne.”

 
 
desenio 17.jpg

TEXTURE LINE BODIES PLAKAT // TRINITY NO1 PLAKAT // ABSTRACT SHAPES NO1 PLAKAT

desenio poster 23.jpg
desenio 14.jpg