[AD] What’s In My Beauty Bag: Travel Essentials

 
beauty bag travel essentials 09.jpg
 
 

Selvom jeg gerne ville kunne begrænse mine skønhedsprodukter til en enkelt toilettaske når jeg rejser, så er det desværre endnu ikke helt en realitet. Det er dog lykkes mig at skære lidt ned ved, at blive bedre til at bruge rejsestørrelser og fylde mine egne små genanvendelig beholdere med nogle af mine fuld size ‘life savers’.

Sådan så min toilettaske ud på min seneste rejse, plus et par andre nødvendigheder som bl.a. micellar vand, mascara, face mist, min uundværlige Bare Glow Balm, makeup, sol creme, shampoo, conditioner, parfume, lip balm og lidt til.

DETTE ER EN REKLAME DA PRODUKTERNE ER MODTAGET I PR ØJEMED, MEN HOLDNINGERNE ER MINE EGNE.

 
 

“En sovemaske er essentiel for en god skønhedsøvn! Derfor rejser jeg aldrig uden min sovemaske fra Eva Pryds.”

 
 
beauty bag travel essentials 02.jpg

MASON PEARSON, POCKET BRISTLE

Min pocket size hårbørste fra Mason Pearson følger mig i tykt og tyndt. Den er med mig over alt. Jeg fik den lyserøde børste i julegave efter min lyseblå havde udtjent sin pligt og havde mistet de fleste børster efter mange års brug.

MÁDARA, SPF30 AGE-DEFYING SUNSCREEN

En ny solfavorit i toilettasken er SPF30 Age-defying Sunscreen fra det økologiske skincare brand Mádara. Solcremen har farve og den lette og fugtgivende formel fungerer perfekt som BB cream.

EVA PRYDS, SEELP MASK

En sovemaske er essentiel for en god skønhedsøvn! Derfor rejser jeg aldrig uden min sovemaske fra Eva Pryds. Der er desuden netop kommet nogle nye fine print på webshoppen.

KJAER WEIS, CREAM BLUSH

Den lækre creme blush fra Kjaer Weis var med på min liste med 10 Clear Conscience Beauty Brands You Should Know og er genial på rejsen, da det er et multi-purpose produkt, som kan benyttes på kinder, læber og øjenlåg.

BULLDOG, BAMBOO RAZOR

I min søgen på et mere miljøvenligt alternativ til plastiskskrabere faldt jeg over Bulldog’s Original Bamboo Razor, som er produceret af certificeret bambus. Den genanvendelige skraber leveres desuden i 100% genanvendt emballage trykt med miljøvenligt blæk. Og bedst af alt, så er det måske den bedste skraber jeg nogensinde har prøvet! Skraberen koster 149 DKK og leveres med 2 barberblade.

KLAIRS, MIDNIGHT BLUE CALMING CREAM

Sydkoreanske Klairs har længe været på min favoritliste og jeg bruger produkterne dagligt. Den blå creme lindrer og beroliger irriteret og stresset hud og så kan bruges nat og dag. Den fungerer desuden også fint under makeup.

AESOP, Rind Concentrate Body Balm

Den kølende body balm Rind Concentrate fra Aesop absorberes øjeblikkeligt og efterladen huden gennemfugtet med en duft at citrus og er ideel efter en dag i solen.

AESOP, GERANIUM LEAF BODY CLEANSER

Den velduftende Body Cleanser fra Aesop hydrerer og plejer huden med bl.a. shea smør og mandel olie. Aesop er på vej mod en mere bæredygtigt produktion og alt emballage (pånær pumper) er produceret af genanvendt materale. Hvilket også gælder den fine toilettaske, som er produceret i slidstærkt genbrugspapir.

TOUCHLAND, HAND SANITIZER

Velplejede hænder og en god håndhygiejne er ligeså vigtig i min skønhedsrutine, som resten af kroppen. Jeg har altid en håndcreme lige i nærheden og min nye favorit på rejsen er den fugtende hånd spray sanitiser fra Touchland. Formlerne er naturlige og brandet donerer 5% af sin profit til at hjælpe udviklingslande med bedre sanitet.