FERM LIVING SS19

ferm living 09.jpg

Med en flytning i august bliver 2019 året, hvor det i høj grad kommer til at handle om bolig og indretning for mit vedkommende. Til august overtager min kæreste og jeg hans fars lejlighed, som jeg glæder mig til at indrette. Lejligheden er større end den vi har nu og da vi både skal have lavet nyt køkken og bad samt indrettet 4 nye værelser er den store inspirationsjagt gået ind.

Det nye SS19 katalog fra ferm LIVING er netop udkommet, som denne sæson fokuser på personlighed i indretningen. Hvert rum fortæller en historie og ferm LIVING beskriver det at skabe et hjem som en rejse uden destination, hvor man overraskes undervejs og opdager nye muligheder. Med masser af strukturer, dæmpede farver, grønne planter og små samlinger af objekter fortæller ferm LIVING en smuk æstetisk, men samtidig personlig fortælling med deres nye kollektion. Jeg er vild med stemningen i de smukke billeder og har allerede forelsket mig i den del items fra den nye kollektion.

LÆS OGSÅ: BROSTE COPENHAGEN SS19

ferm living 03.jpg

Life is full of contrasts.

At skabe et hjem, er en rejse uden destination. Du bliver overrasket undervejs og opdager hele tiden nye muligheder. Men det handler ikke blot om, hvordan dit hjem ser ud, men også om hvordan det føles.

“Et godt hjem for mig kan være det stik modsatte for dig. Et hjem er personligt, det er minder samlet over tid, og basen hvorfra nye skabes. Et hjem er et dynamisk og et evigt foranderligt koncept. Og rejsen vi begiver os ud på, når vi skaber et hjem, er netop omdrejningspunktet for vores Spring/Summer '19 kollektion”

- Trine Andersen, Kreativ Direktør

 
 
ferm living 06.jpg
 
 
ferm living 07.jpg