[reklame] Caio Bella! Meet The New Fila V94M “Italy Pack”

fila italy pack.jpg
 

Fra designsamarbejdet med landsmændende hos Fendi og en kommende ny line med danske Astrid Andersen i front til en fortsat succes med FILA Disruptor, markerede det italienske sko- og sportsbrand FILA afslutningen på et formidabelt 2018 med lanceringen af den nye FILA V94M Italy Pack. FILA fortsætter således retrobølgen med endnu en chunky sneaker, som med den nye ‘dad sneaker’ er lanceret i de to nye italienske farver som en hyldest til hjemlandet.

 
 
070119 12.jpg

Eat Your Spaghetti or You Will REGRETTI

Nu kan du rejse til varmere himmelstrøg og spise Cacio e Pepe under sydens sol ved den italienske riviera helt uden en en flybillet. Den nye FILA V94M Italy Pack er landet og der er amoriner i luften. Som en hyldest til hjemlandet har FILA lanceret den nye Italy Pack inspireret af 90’er klassikeren Venom fra 1994.

Den nye Italy Pack er lanceret i farverne Mandarin Orange’ og Mazarine Blue’. Begge med logo i det italienske flags farver på hælen og et ekstra sæt farvede snørebånd, som på den beige er gule som italiensk al dente spaghetti.