Pink Tones & Organic Shapes

 
interior pink tones.jpg
 
 

Om seks måneder overtager min kæreste og jeg hans far lejlighed på den anden side af gården. Som jeg har skrevet før, så er jeg i fuld gang med at finde inspiration på blandt andet Pinterest og Instagram, hvor jeg har lavet boards og mapper til hvert rum. Lige nu har jeg meget fokus på farver i de forkskellige rum, som gerne må have deres helt egne. Og selvom min kæreste (helt sikkert) ikke vil høre tale om det, så drømmer jeg om en ny sofa. Egentlig ikke fordi jeg har noget imod vores 4 meter lange flyder, som endelig vil komme til sin ret pladsmæssigt når vi flytter, men mere fordi jeg ikke ville have noget imod en lidt lysere stue med en smuk og enkel sofa som den beige velour sofa fra Jotex. I virkeligheden ville det også være fint hvis man blot kunne skifte betrækket på vores nuværende, men det er desværre ikke en mulighed. Så indtil videre må jeg se om jeg kan arbejde mig ud fra en grøn sofa, selvom ovenstående farveskala virker tillokkende. Måske ovenstående farver kan overføres til spisestuen med det smukke runde spisebord fra Ellos som centrum i stedet?

Jeg drømmer om at male de franske dobbeltdøre fra spisestue til stue sart rosa, hvilket måske ville give meget god mening i form af ovenstående i forlængelse med en mosgrøn stue? Måske det er svært at forstille sig, men jeg fik inspirationen til døren efter at have set dette billede fra farvefirmaet Jotun LadyInstagram. Et andet objekt jeg har forelsket mig i via Instagram er det smukke Mater Mirror Object fra Yume. Der er ingen tvivl om at det smukke kunstværk skal hænge på væggen i vores nye hjem.

LÆS OGSÅ: BROSTE COPENHAGEN SS19

 

chair JOTEX curtains ELLOS vase FREDERIK NYSTRUP LARSEN & OLIVER SUNDQUIST table ELLOS book SIMPLE FARE mirror object MATER side table JULIA couch JOTEX

julia MATZ.jpg
 
image block.png

SCUPTURAL SIDE TABLE

Det naturfarvede MATZ sidebord fra Julia er lavet i mango træ og måtte med sin organiske form gerne fungere som en brugbar skulptur i stuen, som en tilføjelse til sofabordet, eller som sidebord til en stol i et hjørne. Sidebordet ville også være smukt i soveværelset som sengebord til det absolut mest nødvendige.