SAN CRISTÓBAL, BAJA CALIFORNIA SUR

wearemad-san-cristbal-punta-lobos-mexico-04.jpg

Mexico er stadig et af de lande jeg har tilgode at besøge og et af de steder der står rigtig højt på min bucket liste. Maden, kulturen, naturen, klimaet mm. tiltaler mig rigtig meget og både Tulum, Baja og Isla Holbox kunne være de perfekte tilflugtssteder, når vinteren trænger sig på herhjemme. Et perfekt tilflugtssted kunne være det forholdsvis nyåbnede Hotel San Cristóbal, i Baja California Sur, helt præcis Punta Lobos i Todos Santos. Hotellet ser helt fantastisk ud – ikke mindst på hotellet’s Instagram, hvor stemningen virkelig kommer til udtryk. Hotel San Cristóbal er placeret på stranden på den sydvestlige bred af peninsulaen med Stillehavet i horisonten og består af blot 32 værelser samt suiter centeret rundt omkring en stor pool. Selvom hotellet oser af luksus, så er filosofien bag at bidrage til at opretholde lokalsamfundet og skabe en betydningsfuld relation med de lokale indbyggere omkring Todos Santos. Vandforsyningen er lav i området og for at hotellet ikke skal belaste og tappe ind i de lokale vandressourcer, har det sin egen desalination plant, som afsalter havvand til drikkevand. Derudover opfordrer hotellet alle gæster til, at medbringe sine egne genopfyldelige vandflasker samt totebags for at spare på ressourcerne og mindske forurening. Hotellet opfordrer yderligere sine gæster til at overveje, at pakke lidt ekstra tøj med i kufferten, som donation til lokale velgørenhedsorganisationer.

For at komme til Todos Santos og Hotel San Cristóbal flyver man til f.eks. Los Cabos lufthavn eller tager den roadtrip-stilen fra LA eller San Diego ned langs kysten med et par overnatninger undervejs og over grænsen til Baja California Sur. Jeg vil sindssygt gerne opleve kyststræningen fra Los Angeles ned mod Mexico, måske med en afstikker til Palm Springs og Ace Hotel & Swim Club Palm Springs.

LÆS OGSÅ: AMANGIRI, UTAH

wearemad-san-cristbal-punta-lobos-mexico-07.jpg