SHOPPING: DESIGNER OUTLET NEUMÜNSTER

neumunster designer outlet insider 13.jpg

Tidlig en torsdag morgen kl. 8 satte jeg mig tilrette i bilen med kurs mod den Nordtyske by Neumünster, eller nærmere betegnet den nye pop-up butik Insider, som er en del af Designer Outlet Neumünster. Selve outletten er en af Tysklands mest populære outlets og ligger lige udenfor den lille Nordtyske by Neumünster, ca. 40 min. fra Hamborg eller 4 timer i bil fra København. Omkring 15 timer senere, kl. 23 om aftenen var jeg atter tilbage i København poserne fulde af gode fund og en hyggelig dag rigere.

LÆS OGSÅ: MIlano: 17 cool spots to visit in the city

INSIDER

I pop-up butikken Insider finder man contemporary mærker som bl.a. LaLa BerlinCecilie Copenhagen og Malaikaraiss med en minimum besparelse på -30%. Der var virkelig mange fine ting i butikken, som har åbent i perioden 16. sep. til 4- nov. 2017.

DESIGNER OUTLET NEUMÜNSTER

Designer Outlet Neumünster ligger et stenkast udenfor byen Neumünster og har udover den nye pop-up butik Insider med contemporary fashion et stort udvalg af high end og kendte brands som bl.a. GucciNew BalanceClosedThe Northface samt mange flere gængse outlet brands som f.eks. AdidasNike, Ralph LaurenLacoste og mange (!) flere med besparelser på helt op til 80% på tidligere kollektioner, udgåede varer, samples mm.

Selvom det er min opfattelse, at der skal en del overtalelse til at lokke de fleste mænd med på outlet shopping, så vil jeg alligevel anbefale at man gør et forsøg og tager sin mand, kæreste, far eller bror med under armen. Jeg syntes selv, at jeg gjorde mig nogle ret gode køb. Blandt andet en ny taske fra Gucci, en varm dunjakke fra The Northface samt nye sneakers fra New Balance med besparelser på langt over 50%. Da jeg viste min kæreste købene og han spurgte hvilke andre butikker der havde været, blev vi hurtigt enige om, at han ville have kunne shoppet et helt års forbrug af tøj og sparet 50-80% på bl.a. LevisRalph LaurenNew BalanceThe NorthfaceNike og Adidas. Han går ikke så meget op i sæsoner og de fleste af hans skjorter, t-shirt, sweatshirts og jeans er standard modeller, som går igen sæson efter sæson. Udover de store besparelser, så er der jo også hele tidsaspektet at tage høje for. Tænk sig at kunne klare et halvt til et helt års shopping på én eftermiddag! Not bad.

EAT

Da vi ankom til outletten omkring kl 12 startede vi med, at spise frokost på Marchésom er en hyggelig restaurant med lækre pizzaer, salater og juices. Jeg bestilte en hvid pizza med bacon og bærkompot samt en gulerodsjuice med ingefær. Udover Marché, som virkelig kan anbefales, findes der også en Nordsee med “alt godt fra havet” samt de klassiske tyske fiskesandwich, en Starbucks, et italiensk ishus samt en café, så man kan holde energi niveauet oppe undervejs.

TRANSPORT

Det tager omkring 4 timer at køre fra København via Rødby/Puttgarden til Neumünster. Vil man gerne gøre en weekend ud af turen kan man alternativt flyve til Hamborg og køre derfra til Neumünster, som tager omk. 40 min. i bil. Man kan også tage toget til Neumünster fra enten Hamborg eller Danmark, hvor der går busser fra stationen direkte til outletten.

neumunster designer outlet insider 09.jpg
neumunster designer outlet insider 01.jpg