CASA COOK, RHODES & KOS

1-23.jpg

Kategorien bucket list indeholde rejsedestinationer, cool hoteller, restauranter mm. som jeg gerne vil besøge. Måske har du nogle gode tips ude bag skærmen eller mangler inspiration til den næste rejse eller sommerferie? Første hotelanbefaling i kategorien er Casa Cook, som består af to hoteller: et på Rhodos og det netop åbnede Casa Cook på Kos. Jeg elsker Grækenland og øerne i Det Ægæiske Hav, som jeg selv har besøgt et par gange. Senest den lille ø Sifnos, hvor min kæreste og jeg har holdt sommer ferie et par gange og har planer om at vende tilbage til i den nærmeste fremtid.

Jeg er dybt fascineret af ørkenen og Casa Cook’s to hoteller har netop den rette mængde dessert vibes møder middelhavslandskab a la de græske øer til, at jeg er helt solgt! De to hoteller er æstetisk indrettet og ligner smukke oaser i det bjergede landskab, som udgør det perfekte backdrop. Casa Cook er et “summer sanctuary for adults”, som de skriver på deres hjemmeside, og alle værelser har direkte adgang til pool.

LÆS OGSÅ: AMANGIRI, UTAH

170403_cc_image_kos_1.jpg

Pictures from Casa Cook and Lambs & Lions