[reklame] Weekend Getaway: Bikini Berlin & Kantini Foodmarket

berlin bikini 10.jpg
 

Ved Tiergarten i Berlin ligger Bikini Berlin – oprindeligt en gammel bygning fra 50’erne, som i sin tid fik kælenavnet Bikini pga. af sin arkitektur. Bygningen er igennem årene blevet restaureret og er i dag en stor plads med hotel, shoppingcenter, biograf, restauranter og det helt nye foodmarked Kantini.

Det var en helt igennem gemmen gennemført weekend i Berlin med god mad, shopping, drinks og afslapning på hotellet inden flyet gik mod København søndag aften. Se snapshots fra weekenden på Instagram i mine high lights her.

 
 

Fredag formiddag tjekkede jeg ind på designhotellet 25Hours Hotel Berlin Bikini, med udsigt til Berlin Zoo og 34 timer i Berlin. Boutiquehotellet er placeret på Bikini–pladsen tæt på Kurfürstendamm med store smukke værelser og en tilhørende restaurant og bar på 10. etage med udsigt udover Berlin. Jeg har tidligere boet på søsterhotellet Hafncity i Hamborg og begge hoteller kan varmt anbefales. Hvis ikke lige jeg havde besøgt Berlin sidste weekend, havde jeg overvejet at booke 25Hours Hotel Berlin Bikini til nytår da hotellet tilbyder en ret god nytårsdeal, som inkluderer middag på hotellets restaurant Neni på 10 etage med udsigt over Berlin, fest på Monkey Bar og late check-out d. 1. januar.

KANTINI & BIKINIHUAS

Weekendens højdepunkt var besøget på det nye madmarked Kantini, som åbnede i januar og er placeret i BikinihausKantini er Berlin’s nye hotspot med 13 internationale spisesteder nøje udvalgt for at repræsentere forskellige køkkener verden rundt. Fra japansk ramen til hawaiiansk poke, veganske salater og israelske specialiteter til tysk curry wurst og mexikanske tacos, som alle følger internationale mad-trends med bæredygtige ingredienser. Designstudioet Studio Aisslinger står bag Kantini’s visuelle udtryk inspireret af Los Angeles med pasteller, neonskilte og palmer.

 
 
berlin bikini 07.jpg
 
 
25hours hotel berlin 02.jpg
 
 
image block.png

BIKINIHAUS

Bikinihaus er verdens første “koncept shoppingcenter”, hvor alle butikker er nøje kurateret. Udvalget af butikker differentierer sig fra almindelige indkøbscentre, ved at være mindre “kendte” konceptbutikker indenfor livsstil og mode tilsat en samling pop-up butikker for mere kendte (eller ukendte brands), som kan lejes til lanceringer af eksempelvis nye produkter. Bikinihaus er inspireret af naturen med træggulv, genbrugsmaterialer og er delvist bæredygtigt. Centeret har f.eks. igen aircondition for, at efterlade et mindre belastende aftryk på miljøet. Derudover kan man fra centerets stueetage få et direkte kig ind til aberne hos naboen Berlin Zoo, hvilket er en virkelig fin detalje når man bevæger sig rundt i centeret.