ACE HOTEL & SWIM CLUB, PALM SPRINGS

wearemad-ace-hotel-rooms.jpg

Mit først møde med Ace Hotel var i DTLA sidst jeg var i Los Angeles, hvor jeg boede på The Standard ikke langt derfra. Begge hoteller er ikoniske institutioner, som er et besøg værd, også selvom man ikke er gæst. Næste gang jeg besøger Los Angeles vil jeg derfor forsøge at tage en afstikker til Palm Springs for at besøge søsterhotellet Ace Hotel & Swim Club i det smukke ørkenlandskab.

Ace Hotel & Swim Club er et spa resort placeret for foden af San Jacinto bjergene i Palm Springs i gåafstand til downtown og ikke langt fra Salton Sea. Hotellet er eklektisk indrettet med moderne og retro møbler og de fleste værelser er forskelligt indrettede. Derudover er der et lækkert spa område, Feel Good Spa, som tilbyder økologiske simple behandlinger med fokus på rene og naturlige ingredienser.

LÆS OGSÅ: AMANGIRI, UTAH

wearemad-ace-hotel-swim-club-06.jpg

Ace Hotel & Swim Club er helt klart på min liste over “honeymoon hoteller” (hvis det på et tidspunkt skulle blive relevant), hvorefter rejsen kunne fortsætte til noget lidt mere beachy i Mexico. Man gør dog nok klogt i ikke, at booke et ophold under Coachella, hvor hotellet er tilholdssted for en del “Chella”-gæster og tilhørende fester – med mindre man selvfølgelig er til den slags.