The Ultimate Glow To Go: MAC Prep + Prime Fix+

mac prep prime fix mini 07.jpg

Hvem vil ikke gerne have strålende frisk hud? Hver dag. Da jeg i sensommeren 2018 blev introduceret til den populære MAC-klassiker Prep + Prime Fix+ Spray med funklende perlemoreffekt, var jeg hooked. Udover min goto prime favorit Extra Illuminating Moisturizing Balm Bare Glow fra Bobbi Brown, som desuden fungerer perfekt i kombination med Fix+, har jeg ikke mødt et bedre prep og prime produkt der både fugter og giver en smuk glød.

Den populære spray er netop kommet i 3 nye travel-size rejse versioner, som nu gør det muligt at have frisk og strålende hud på farten (og i luften!). Jeg har indtil videre måtte lade min Prep + Prime Fix+ Spray blive hjemme på badeværelseshylden når jeg har rejst med håndbagage, da den er lige i det største at have med. Selvom den ikke overstiger 100 ml, fylder den alligevel godt i den lille zip-bag med tilladte produkter.

mac prep prime fix.jpg

MAC PREP + PRIME FIX+ PINKLITE

Glow and go! Prep + Prime Fix+ Spray er en MAC-klassiker, som i 2018 blev opdateret med perlemorspartikler, der giver en synlig skinnende, strålende hud - som helt sikkert vil høste komplimenter.

Den fugtgivende spray er ideel at bruge som primer, setting spray, eller til at opfriske og forlænge makeuppen igennem dagen, så den fremstår mere strålende.

MAC, PREP + PRIME FIX+

Den populære Fix+ serie, som både fås med og uden perlemorspartikler, giver den ultimative glød samtidig med at den også fungerer som setting spray, der lover at holde makeuppen frisk i op til 12 timer. Resultatet er en sund og strålende hud. Prep + Prime Fix+ kan både bruges som en primer spray under makeup, som setting spray ovenpå din makeup eller som en fugtgivende opfriskende. spray i løbet af dagen

VILLE JEG KØBE PRODUKTET IGEN?

Ja! Jeg er allerde dybt afhængig af den forfriskende fugtgivende spray, som netop er blevet lanceret i en travel size mini trio af 30 ml. med 3 forskellige dufte uden perlemor, som let kan pakkes med i håndbagagen. De tre nye versioner, som ses øverst, kommer med duft af rose, coconut og lavender - og bliver en fast bestandel af min hverdagstaske fremover. Jeg bruger Prep + Prime Fix+ til at fiksere min makeup og give ekstra glød og som en opfriskende i løbet af dagen efter behov.

Indpakning: 3/5 | Pris 100 ml: 170 DKK | Rating: 5/5