Glossier Super Bounce Hylauronic Acid: First I Was Like Meeh...

 
glossier super bounce.jpg
 
 

Mit første møde med den hypede Super Bounce Serum fra Glossier, var ikke helt så lykkeligt som for ventet. I stedet for at tilføre fugt, følte jeg næsten at formlen udtørrede min hud. Inden jeg bestilte serummet havde jeg læst forskellige reviews, som netop påpegende at formlen først rigtig viste resultater efter 1-2 ugers brug. Så spørgsmålet er om min hud nu 2 uger senere føles mere fugtet...

Det gør den! Som mange andre påpeger, så er indholdet af den lille lækre flakon dybt vanedannende. Jeg får lyst til at bade mit ansigt i de kostbare dråber hver aften - for selvom 200 DKK for en flaske måske ikke lyder af meget, så svarer dette alligevel til 1.350 DKK pr. 100 ml. Kilden til fugt i de forholdsvis dyre dråber er hyaluronsyre, som tilfører ekstra fugt og jeg er fan.

 
 
super bounce glossier review.jpg
 

GLOSSIER, SUPER BOUNCE SERUM

Hyaluronsyre er naturligt forekommende i kroppen og kan holde op til 1000 x sin vægt i vand. Super Bounce fra Glossier er en serum tilført hyaluronsyre (det fremgår dog ikke hvor mange procent?), som giver huden et ekstra boost af fugt samt vitamin B5, der tilfører huden elasticitet, smidighed og "bounce". Den glatte, silkeagtige tekstur absorberes i huden uden spor af olierester og er velegnet under makeup eller inden sengetid under en natcreme.

VILLE JEG KØBE PRODUKTET IGEN?

Som skrevet så skulle jeg prøve serummet et par gange før jeg helt følte, at den gav den forventede fugt. Måske fordi formlen virker som en kur? Jeg er ikke ekspert. Men næste gang jeg bestiller overvejer jeg at prøve The Super Pack, som indeholder de tre koncentrerede serummer: Super Bounce, Super Glow og Super Pure. Køber man alle tre serum sparer man 120 DKK. Et billigere alternativ er The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Hydration Support Formula, som oftes sammenlignes med Super Bounce og kun koster 170 DKK pr. 100 ml.

Indpakning: 5/5 | Pris: 200 DKK | Rating: 4/5