MISSION COMPLETE: THE PERFECT CAMEL COAT

hm camel coat 07.jpg
camel coat.jpg

THE STAPLE COAT

Den perfekte camel frakke har manifesteret sig. Og så endda på budget. Da jeg spottede min absolut yndlingsfrakke fra H&M i den perfekte camel farve, gik der ikke mange øjeblikke før frakken var klikket hjem. Modellen sidder godt, er oversize, så der er plads til en ulden strik under, og har den perfekte længde. Materialet er lidt mere ‘loddent’ end den grønne frakke, men stadig samme gode kvalitet fra Italien. Det har efterhånden taget mig et par sæsoner, at finde det perfekte bud på en camel frakke i den helt rigtige farve, fit og længde, som nu langt og længe er fundet takket være H&M.

 
coat  H&M  knit  COAT PEOPLE  pants  2ND ONE   sunglasses  MAX MARA  necklace  ROCHELLE  boots  CÉLINE

coat H&M knit COAT PEOPLE pants 2ND ONE

sunglasses MAX MARA necklace ROCHELLE boots CÉLINE