[reklame] Empties: Winter 2019 Edition

 
finished products 03.jpg
 
 

Som et par gange tidligere har jeg samlet nogle af de tomme skønhedsprodukter, hvis indhold har gjort størst indtryk gennem de seneste måneder. Tanken er at kategorien empties skal være en tilbagevendende opsummering af månederne der er gået i ‘produkter’ 4-6 gange om året. Jeg går igennem og tester en del produkter på et år, men da jeg som regel har gang i mange produkter på en gang går det ikke altid så hurtigt med at bruge dem op. Nogle produkter bruger jeg hver dag og andre lidt mindre. Nogle produkter spare jeg på og andre er jeg lidt mere large med.

I 2019 vil jeg gerne blive bedre til minimere mit forbrug af skønhedsprodukter eller forbruge dem med mere omtanke i en mere miljømæssigt sammenhæng. Jeg vil gerne minimere brugen af vatrondeller, som jeg føler er en af de helt store syndere i min hverdagsrutine (selvom jeg køber de svanemærkede), gå udenom produkter der decideret indeholder plastik, hvilket jeg allerede tror jeg er ret godt med på, samt finde nogle skønhedsbrands, som har fokus på mere miljøvenlig produktion og naturligt nedbrydeligt emballage. Jeg er helt klar på at mange skønhedsbrands har fokus på naturlige ingredienser, men hvad med produktionen og al den tomme emballage der ryger i skraldespanden når produktet er brugt? Efter at have samlet tomme produkter de seneste måneder (der var en del flere end hvad der er afbilledet over) er det virkelig gået op for mig hvor meget plastik der ryger i skraldespanden blot fra emballage fra skønhedsprodukter. Tom shampo og balsam emballage alene ville jo kunne fylde en hel container op over et helt liv. Matas og & Other Stories tilbyder at aftage tom emballage købt i deres butikker, hvilket jeg helt klart skal blive bedre til at benytte mig af og så måske i virkeligheden aflevere resten på genbrugsstationen, nu jeg alligevel samler emballagen til disse indlæg.

 
 

DETTE ER EN REKLAME DA PRODUKTERNE ER MODTAGET I PR ØJEMED, MEN HOLDNINGERNE ER MINE EGNE.

ILES FORMULA, 3 STEP SYSTEM

Det eksklusive 3 Step System fra Iles Formula er en favorit på den røde løber og kendt for sin eksklusive duft af hvide blomster, regenererende egenskaber og silkebløde resultat. Jeg nød at bruge de luksuriøse produkter, som fik mit hår til at dufte og føles som en drøm. Produkterne bliver nok ikke en del af min daglige rutine fremover pga. af den ekstravagante pris, men helt klart en serie jeg ville prioritere hvis jeg virkelig skulle forkæle mig selv og mit hår.

MARIA NILA, STYLING SPRAY

Det er ikke mange stylingprodukter jeg når igennem på et år, men den ultra lette Styling Spray fra Maria Nila er en sikker genganger blandt mine hårfavoritter. Jeg bryder mig ikke om følelsen af at kunne ‘mærke’ styling produkter i mit hår, men har samtidig brug for lidt hold engang imellem. Især i mit meget tunge hår, som har en tendens til at falde sammen i løbet af dagen. Jeg bruger styling sprayen når jeg laver fald i håret med et glattejern for, at få ‘bølgerne’ til at holde lidt længere.

BOBBI BROWN, BARE GLOW ILLUMINATING MOISTURE BALM

En tilbagevende favorit er Bare Glow Illuminating Moisture Balm fra Bobbi Brown, som jeg bruger religiøst og nødigt ville undvære i min daglige rutine. Produktet er drøj i brug og fungerer som en fugtgivende balm med high light under makeup eller over makeup på f.eks. kindben for at reflektere lyset yderligere. Resultatet er en gennemfugtet hud med en frisk og strålende glød.

KARMAMEJU, SALT BODY SCRUB 02

Den velduftende Salt Body Scrub 02 fra Karmameju er en ny favorit i badet. Jeg var især vild med de aromaterapeutiske duftnoter af lavendel, mynte og mandarin, som bringer spa fornemmelsen ind i ens eget badeværelse, samt de naturlige ingredienser som himalaya salat og plante olier der efterlader huden blød og fugtet. Jeg tror jeg skal prøve den populære tørbørste fra samme brand, som eftersigende skulle være cellulitis værste fjende! Børsten fjerner naturligt døde hudceller uden at beskadige huden, gør huden mere spændstig, bidrager til reducering og forebyggelse af cellulite samt stimulerer kroppens nervesystem, blodcirkulation og lymfesystem. Regelmæssig tørbørstning skulle desuden give hurtigt synlige resultater.

GLOSSIER, BOY BROW

Endnu en favorit i min daglige makeuprutine er Boy Brow fra Glossier, som fikserer, former og giver brynene ekstra fylde. Efter at have brugt produktet op og skiftet til et andet lignede produkt, er det for alvor gået op for mig, hvor god Boy Brow rent faktisk er. Hvorfor jeg også glæder mig til snart, at tage hul på den nye Boy Brow jeg købte i efteråret.

ORIGINS, DRINK UP INTENSIVE OVERNIGHT MASK

Til trods for at Drink Up Intensive Overnight Mask fra Origins har været en goto favorit i flere år, har jeg vist aldrig tildelt den den opmærksomhed den fortjener. Masken er absolut vanedannende og uundværlig i min dagelige aftenrutine. De få gange jeg har rejst uden masken, har jeg fortrudt det øjeblik jeg har taget min makeup af om aftnen. Crememasken er og bliver den bedste fugtgivende maske, jeg har stiftet bekendskab med og jeg bruger den hver aften.

 
bare glow bobbi brown.jpg

Top Shelf: Bare GLOW

Et produkt der er værd at fremhæve er Bare Glow Illuminating Moisture Balm fra Bobbi Brown, som jeg efterhånden har brugt et par år. Den fugtgivende og high light’ende balm er et must i min hverdagsrutine, hvor den både fungerer som prep og prime. Formlen giver den fineste naturlige glød under makeup, hydrerer huden og fungerer samtidig også som high lighter på f.eks. kindben.