[reklame] Empties: Spring 2019 Edition II

 
empties la mer bobbi brown.jpg
 
 

Serien med tomme skønhedsfavoritter fortsætter med en ‘Spring Edition’ part II, bestående af 5 produkter jeg har brugt op i løbet af de seneste måneder, der fortjener en anbefaling. Kategorien Empties er en tilbagevendende gennemgang af de bedste skønhedsprodukter jeg har brugt de forgangne måneder. Jeg tester en del produkter på et år, men da jeg som regel har gang i en del produkter samtidigt går det ikke altid så hurtigt med at bruge dem op. Nogle produkter bruger jeg hver dag og andre lidt mindre.

 
 

DETTE ER EN REKLAME DA PRODUKTERNE ER MODTAGET I PR ØJEMED, MEN HOLDNINGERNE ER MINE EGNE.

LA MER, THE CLEANSER MICELLAR WATER

De eksklusive dråber fra La Mer har længe været blandt favoritterne indenfor micellar kategorien. The Cleanser Micellar Water formlen er yderst effektiv, renser huden i dybden og efterlader den frisk og fugtet.

BOBBI BROWN, BARE GLOW ILLUMINATING MOISTURE BALM

Bare Glow Illuminating Moisture Balm fra Bobbi Brown er en genganger og en favorit, som jeg nødigt vil undvære i min daglige rutine. Produktet fungerer som en fugtgivende balm med highlight under eller over makeup på f.eks. kindben for at reflektere lyset yderligere. Resultatet er en gennemfugtet hud med en frisk og strålende glød.

RUDOLPH CARE, ACAI BODY BALM

Den økologiske Acai Body Balm er yderst drøj i brug og den har da også fået ny indpakning på den tid det har taget mig at bruge produktet op. Ikke desto giver balmen huden ekstra næring og efterladen den blød og gennemfugtet. Balmen trænger, efter min mening, bedst ind i huden hvis den påføres umiddelbart lige efter badet.

CAUDALIÉ, EAU DE BEAUTÉ

Duften af kult-klassikeren Beauty Elixir fra Caudalié tager mig tilbage til Bali, da jeg købte flasken i lufthavnen på vej til Bali i november. Det har taget mig et par år endelig at købe produktet, men det er med et kommet ind på favoritlisten over face mists og jeg skal have bestilt en ny asap.

OLAPLEX, NO 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO

Da jeg nævnte at jeg brugte Olaplex No 4 Shampoo til min økologiske frisør, udbrød hun: “jamen den indeholder jo silicone!”. Og ja det gør den, men så vidt jeg kan læse indeholder shampooen en organisk silicone, som opløses i vand. Hvorom alting er så var shampooen fra Olaplex, som sendt fra himmelen til mine skadede spidser og virkede som magi. Shampooen plejer intenst og efterlader tørt og skadet hår blødt og lækkert.

 
olaplex.jpg

Top Shelf: Olaplex Bond MAINTENACE

Olaplex No 4 Shampoo er en potent shampoo til skadet hår, der plejer intenst og efterlader tørt og skadet hår blødt og lækkert.