[reklame] Empties: Spring 2019 Edition I

 
empties spring 2019.jpg
 
 

Serien med tomme skønhedsprodukter fortsætter med en ‘Spring Edition’ bestående af 5 nye favoritter som jeg har brugt op indenfor den seneste tid og som fortjener en anbefaling. Kategorien empties er en tilbagevendende gennemgang af de bedste skønhedsprodukter jeg har brugt med ca. 3 måneders mellemrum. Jeg går igennem og tester en del produkter på et år, men da jeg som regel har gang i mange produkter på en gang går det ikke altid så hurtigt med at bruge dem op. Nogle produkter bruger jeg hver dag og andre lidt mindre. Nogle produkter spare jeg på og andre er jeg lidt mere large med.

 
 

DETTE ER EN REKLAME DA PRODUKTERNE ER MODTAGET I PR ØJEMED, MEN HOLDNINGERNE ER MINE EGNE.

DAVINES, SU/HAIR & BODY WASH

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er ret glad for Davines produkter og hvad brandet står for. Den hydrerende multi-purpose shampoo og body wash SU/Hair & Body Wash var ingen undtagelse og jeg syntes det fungerer rigtig godt med en kombineret shampoo og body wash.

KLAIRS, ILLUMINATING SUPPLE BLEMISH CREAM

Det er den anden Illuminating Supple Blemish Cream fra sydkoreanske Klairs jeg har brugt op og den fugtgivende bb-creme er blevet en fast del af min skønhedsrutine. Formlen trænger let ind i huden, dækker rødme, minimerer porer og giver en fugtet hud hele dagen.

GLOSSIER, HALOSCOPE

Den hypede Haloscope highlighter stick fra Glossier blev med et en del af min daglige rutine efter jeg klikkede den hjem sidste år. Den har været en goto lige siden og jeg kommer helt sikkert til at klikke den hjem igen.

ORIGINS, GINZING SPF40 ENGERGY-BOOSTING TINTED MOISTURIZER

En tilbagevende favorit er GinZing SPF40 Enery-Boosting Tinted Moisturizer fra Origins som jeg bruger næsten religiøst hver dag. Produktet fungerer som en fugtgivende let farvende creme under makeup. Resultatet er en gennemfugtet hud med en frisk og strålende glød, som holder hele dagen. Min hud er ikke helt den samme hvis jeg en dag ikke har fået produktet på.

KLAIRS, RICH MOIST FOAMING CLEANSER

Endnu en favorit fra sydkoreanske Klairs er Rich Moist Foam Cleanser, som er en skummende rens der effektivt fjerner makeup samtidig med at den fugter huden. Jeg har primært brugt rensen i badet, da det er der jeg normalt renser mit ansigt med denne type rense produkter.

 
Origins GinZing Energy-Boosting Tinted Moisturizer SPF40.jpg

Top Shelf: SPF40 Tinted MOISTURIZER

GinZing serien fra Origins er intet mindre end genial. Jeg har længe brugt den tintede moisturizer med SPF40 som prep inden min BB cream/foundation for, at give ekstra fugt og glød og den er blevet et absolut must i min daglige rutine.