THE AFTERMATH: 20 GOALS & DREAMS FOR 2018

 
2nd day teddy 02.jpg
 

Tilbage i begyndelsen af 2018 skrev jeg en liste med ‘20 mål og drømme’ for det kommende år. Det er første gang jeg har gjort mig nogle konkrete tanker, udover diverse useriøse nytårsfortsætter, omkring hvad jeg gerne ville opnå det kommende år. At skrive disse tanker ned punkt for punkt, satte tingede i perspektiv og gjorde dem mere håndterbare. Retrospektivt var alle punkter nok ikke lige seriøse, men listen har alligevel siddet i baghovedet i løbet af året, som en reminder om hvad jeg ‘lovede mig selv’, i det mindste at forsøge, at opnå i løbet af året. Et år senere er det tid til, at gøre status og gennemgå listen igen.

Og alt i alt gik det jo faktisk meget godt. Den støste personlige bedrift i 2018 var helt klart, at lancere ROCHELLE tilbage i juli. En drøm jeg længe har haft og endelig fik realiseret. Til trods for at det kostede mig en ret stresset periode, som jeg heldigvis lærte meget af, så blev resultatet et helt nyt brand og univers, samt en instant succes - som jeg på ingen måde havde regnet med! Fordi jeg havde været så koncenteret og fokuseret på lanceringen, havde jeg slet ikke nået at overveje hvad der rent faktisk ville ske når jeg ‘trykkede på knappen’ og brandet var online. Men online kom det og ELLE skrev endda en fin lille artikel om ROCHELLE. Projektet er dog ikke det eneste punkt, som jeg har kunne sætte flueben ved i 2019. Jeg fik bl.a. rejst en del, kom ind i en god træningsrytme, læst en hel masse bøger, relanceret bloggen (!), blev klogere på mig selv og fik udvidet min horisont. Hermed er en status over de mål og drømme jeg satte for mig selv tilbage i begyndelsen af 2018…

LÆS OGSÅ: 16W POWER TRANING WITH LOTTE ARNDAL


 

#1 Tage et kørekorT.

Nej, det blev heller ikke i 2018 jeg fik et kørekort. Dog kørte jeg bil for første gang! Hvilket jo også er en bedrift i en alder af 33 og så helt uden kørekort. Det blev dog kun til at par ture op og ned af min onkels grusvej inden min kæreste og jeg måtte stille bilen tilbage i indkørslen.

#2 Opleve Marrakech og bo i en af de smukke riads.

Tjek! Jeg har delt en lille guide til den biledeskønne by her og her.

#3 Færdiggøre og lancere det ‘store og omfattende’ projekt jeg startede på i 2017…

Tjek! Projektet tog en drejning fra den oprindelige idé og blev til ROCHELLE. Den oprindelige idé vil jeg ikke fortælle om endnu, men jeg leger stadig med tanken…

#4 Redesigne bloggen.

Tjek! Endelig skete det! Dette var et punkt, som var ret vigtigt for mig og en af grundende til, at jeg havde rigtig travlt i december.

#5 Blive bedre til at bruge min garderobe fuldt ud.

Mja… nej. Pas? Måske ikke. Men 2018 viste sig at være året hvor jeg i højere grad fandt frem til min stil.

#6 Blive inviteret til en fest, hvor jeg kan have en gulvlang kjole.

Tjek! Måske et lidt underligt punkt set i bagspejlet? Men drømmen gik da i opfyldelse til Danish Beauty Awards, hvor jeg var iført dette smukke sæt.

#7 Rejse tilbage til AsienBaliThailandSingapore ELLER måske Vietnam.

Tjek! I november besøgte jeg atter Bali for, at tage billeder til den nye ROCHELLE kollektion.

#8 Tage på museum eller lave noget andet kulturelt med min kæreste min. én gang hver måned.

Mja… nej, det blev måske ikke til helt så meget kultur som vi havde ønsket. Vi starter dog 2019 med Turandot i Det Kongelige Teater og et årskort til Glyptoteket.

#9 Læse endnu flere bøger. Jeg kom ind i en ret god læserytme sidste halvår af 2017. En god vane jeg vil tage med ind i 2018.

Tjek! Omkring 10 bøger blev det til i 2018. Måske ikke så mange som jeg gerne ville have læst, men flere end tidligere år. Årets første 6 af bøgerne har jeg skrevet en anbefaling af her.

#10 Udfordre mig selv til at gøre ting jeg normalt ikke ville gøre eller gide. 

Tjek! At melde mig på et træningforløb blandt andet (se punkt 12).

#11 Rejse tilbage til USA, Gerne L.A. og Miam.

Tjek! I april besøget jeg Miami for første gang og delte en guide til South Beach her.

#12 Finde en god træningsrytmE.

Tjek! Takket være Lotte Arndal og hendes yderst effektive metoder, som jeg har skrevet om her. Det lykkedes mig at holde en god træningsrytme, gå min. 10.000 skridt hver dag og spise mere grønt det meste af året, indtil jeg faldt lidt af på den de sidste måneder af 2018. Det skal der dog laves om på og jeg er allerede i fuld gang med både træning, skridt og kost igen.

#13 Investere i en ny taske

Tjek! Det blev vist også til mere end en…

#14 Tegne et abonnement på en ‘dybdegående’ avis og tage mig tid til, at læse den i weekenden.

Tjek! Eller abonnementet er i hvert fald i hus. Jeg har bare ikke fået læst avisen endnu.

#15 Holde 2 ugers sommerferie med min kæreste i stedet for én som i 2017. Måske vi skulle tage tilbage til Grækenland?

Tjek! Og vi tog faktisk tilbage til smukke Grækenland, som jeg delte en lille guide med billeder til her.

#16 Spise en hel masse middage ved vores nye spisebord.

Tjek! Efter at have spist nytårsmiddag på gulvet nytårsaften 2017/2018, fyldte leveringen af benene til vore spisebord vist ret meget…

#17 Holde kreative pauser væk fra skærmen, hvor jeg bruger mine hænder til at skabe noget.

Tjek! Et par af disse ‘kreative pauser’ resulterede bl.a. i ROCHELLE og så har jeg især nydt lange gåture væk fra skærmen.

#18 Investere mere tid i og prioritere video på Instagram stories og blog.

Nej. Heller ikke i 2018.

#19 Tage på spaophold.

Heller ikke. Et helt år uden spa? Kan det virkelig passe?

#19 Blive bedre til at fokusere og derved, forhåbentlig, opnå mere.

Tjek! Eller der er vel altid plads til forbedring, men efter sommer deltog jeg i et mindfull forløb med Sisse Find og Buisgirl Mind Academy med fokus på stress og selvstændige, som bl.a. gav mig nogle fokuseringsværktøjer jeg har brugt siden.

#2o Hoppe ind i 2019 et andet og mere eksotisk sted end København.

Tjek! Min kæreste og jeg havde det hyggeligste nytår i (eksotiske) Milano og hoppede ind i 2019 på Piazza del Duomo.