[reklame] NEUTRALS & NEON GREEN

 
mykke 05.jpg
 

Dem der har fulgt lidt med i street style billederne fra den forgangne modeuge i København har måske bemærket, at der der har været knald på signalfarvernede denne sæson. Og selvom neon måske ikke er min everyday goto, så syntes jeg alligevel at neongrøn kan noget i kombination med en neutral farveskala. Neongrøn sammen med brun i særdeleshed. Den neongrønne bum bag fra Mads Nørgaard (modtaget i PR øjemed) er desuden en del af den netop relancerede Bel Air-taskekollektion, som nu fås i to nye neonfarver.

Mandagens smukke solskinsvejr fik mig desuden til at længdes efter foråret, mindre overtøj og en lettere garderobe. Det var en lille forsmag på hvad der er i vente, som desværre kun varede en enkelt dag i begyndelsen af ugen. Resten af ugen not so much og jeg måtte atter finde det helt tunge overtøj frem.

LÆS OGSÅ: BOY MEETS GIRL: EYTYS X H&M

mykke 4.jpg

coat H&M (SIMILAR) dress MYKKE HOFFMANN SS19 trousers BIRGITTE HERSKIND (SALE) boots ZARA (SIMILAR) bag MADS NØRGAARD

mykke 11.jpg