[reklame] Backstage with MAC at CPHFW: Holzweiler AW19

 
mac holzweiler 06.jpg
 
 

Onsdag under den københavnske modeuge var jeg inviteret backstage med MAC til HOLZWEILER AW19 showet for at tage et nærmere kig på makeuppen. MAC står for makeup til en stor del af de shows der løber af stablen under modeugen og det er altid interessant, at se hvordan makeupartistererne arbejder og hvilke makeup looks der valgt til modellerne for at akkompagnere kollektionen.

 
 
mac holzweiler 28.jpg
 
 

BACKSTAGE

Showet var et mix af herre og dame, hvorfor det var oplagt at gå efter et androgynt look til begge køn. Makeuppen MAC’s team havde tryllet frem var eventyrlig og inspireret af de norske fjelde med alfelignende modeller med glinsende øjenlåg af pastelfarvet glitter og ørerne strittede ud mellem håret,. Kevin Murphy stod for håret, som enten var naturligt eller stylet med et wet look fikseret med spænder i siden.

 
 

“The HOLZWEILER AW19 is a collection celebrating modern life - how we interact with each other, how we communicate and connect, how we bounce between technology and nature.”

Press Release, 30. Januar 2019

SHOWNOTES

Under titlen log off/log on gik norske HOLZWEILER mod strømmen, og valgte at holde et offline show. Alle pladser var derfor udstyret med en lille vatteret “sovepose” til gæsternes telefoner, så man kunne logge af og se showet. AW19 kollektionen er inspireret af balance og evnen til at omfavne det bedste fra begge verdener; at være ON når du er på og OFF, når du blot vil være til stede i nuet.

At omfavne det bedste fra begge verdner gik igen i kollektionen, som byder på et godt miks af afslappet norsk fjeldliv kombineret med funktionelle og ‘wearable’ styles tilgængelige for alle fra natur til by bestående af masser af uld, som vi kender HOLZWEILER bedst.

 
 
mac holzweiler 37.jpg